Рецепта на Баба Ванга за болезнени стави и колене. С помощта

...
Рецепта на Баба Ванга за болезнени стави и колене. С помощта
Коментари Харесай

Лек за болни стави и колене препоръчан от Баба Ванга. На мен ми помогна, отървах операция

Рецепта на Баба Ванга за мъчителни стави и колене. С помощта на чудодейната рецепта на Баба Ванга ще можете да си извършите мас за лекуване на мъчителните стави.

Необходими съставки: 100 г обелени тиквени семки 30 г разтопено масло 30 мл рициново масло 30 г мед. Ако желаете по-голямо количество, надлежно увеличете количеството на съставките.

Приготвяне: Настържете или нарежете на ситно тиквените семки. Смесете ги с останалите съставки при непрестанно безредие и най-после прибавете меда. Трябва да получите хомогенна примес, която ще стартира да се стяга.

Съхранявайте в буркан в хладилника. Всеки път, когато почувствате болежка в коленете, глезените, раменете, лактите, ставите, даже пръстите, намажете с мехлема на Баба Ванга.

Баба Ванга остави на хората скъп подарък. Това са стотици предписания, които медицината назовава „ жива енциклопедия на здравето “.

Много лекари показват, че рецептите на Ванга имат позитивен резултат при доста болести, като всеки пациент може да ги приспособява към личните си потребности.

Рецептите са лесни за подготвяне, а самите билки – добре познати. Баба Ванга смяташе, че хората би трябвало да се лекуват с растения, които порастват тъкмо към нас, тъй като в природата всички неща – хора, фауна, флора – живеят в естетика.

Според Ванга няма строги ограничения при дозирането на „ националните средства “. Много от тях могат да се употребяват, по този начин да се каже, „ на око “. Тя беше уверена, че билките не могат да навредят, изключително в случай че не се смесват несъвместими съставки.

При запек Приемайте по 1 супена лъжица желе заран и вечер, приготвено от черен бъз. В желето не се поставя захар. Можете да добавите мед, в случай че желаете.

Притиснат нерв Потопете памучна забрадка в примес от зехтин и разтопен восък и я поставете по продължение на гръбнака, фиксирайте с лепенки, с цел да не падне. Ако имате задоволително време, правете тази процедура всякога, когато се сетите и имате опция.

Сърбеж по кожата Сварете кг ечемик в два литра вода и с течността се мие болният.

Укрепване на имунитета За задачата се мийте с чай от чубрица един път месечно.

Кашлица (при възрастни) 4 ореха с черупката, 1 цвят от черен бъз и 1 супена лъжица мед се варят в половин литър вода. Прецедете течността и приемайте по 1 супена лъжица три пъти на ден.

Вижте още: Инстинкт за самозапазване – изберете една врата!

Мастит Направете дребна кора от ръжено брашно, разтопено масло и мляко; оставете за една нощ и по-късно поставете върху възпаленото място. Лечението се повтаря няколко пъти.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР